00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Стріха, Л.О.
dc.contributor.author Ващенко, О.І.
dc.date.accessioned 2020-04-17T09:08:56Z
dc.date.available 2020-04-17T09:08:56Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії [Текст] / О. М. Сморочинський та ін. // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 188-195 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2519
dc.description.abstract У статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва м’ясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу й фізикохімічні показники готової продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу