Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.contributor.author | Петрова, О.В. | |
dc.contributor.author | Стріха, Л.О. | |
dc.contributor.author | Ващенко, О.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T09:08:56Z | |
dc.date.available | 2020-04-17T09:08:56Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії [Текст] / О. М. Сморочинський та ін. // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 188-195 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2519 | |
dc.description.abstract | У статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва м’ясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу й фізикохімічні показники готової продукції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії | ru |
dc.type | Article | ru |