Репозиторий Dspace

Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Стріха, Л.О.
dc.contributor.author Ващенко, О.І.
dc.date.accessioned 2020-04-17T09:08:56Z
dc.date.available 2020-04-17T09:08:56Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії [Текст] / О. М. Сморочинський та ін. // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 188-195 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2519
dc.description.abstract У статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва м’ясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу й фізикохімічні показники готової продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись