Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Онищенко, Л.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T08:35:02Z | |
dc.date.available | 2020-04-17T08:35:02Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Онищенко, Л. В. М’ясна продуктивнсть свиней різних поєднань [Текст] / Л. В. Онищенко // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 149-154 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2513 | |
dc.description.abstract | У статті наведено дані про відгодівельні та м’ясо-сальні якості свиноматок. Проведено оцінку різних варіантів схрещувань материнських і батьківських форм за показниками відгодівельної і м’ясо-сальної продуктивності, встановлено кращі поєднання, що дає право використовувати в роботі зі стадом свиней, із гарантованим підвищенням відгодівельних і м’ясо-сальних показників молодняка. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | М’ясна продуктивність свиней різних поєднань | ru |
dc.type | Article | ru |