Репозиторий Dspace

М’ясна продуктивність свиней різних поєднань

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Онищенко, Л.В.
dc.date.accessioned 2020-04-17T08:35:02Z
dc.date.available 2020-04-17T08:35:02Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Онищенко, Л. В. М’ясна продуктивнсть свиней різних поєднань [Текст] / Л. В. Онищенко // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 149-154 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2513
dc.description.abstract У статті наведено дані про відгодівельні та м’ясо-сальні якості свиноматок. Проведено оцінку різних варіантів схрещувань материнських і батьківських форм за показниками відгодівельної і м’ясо-сальної продуктивності, встановлено кращі поєднання, що дає право використовувати в роботі зі стадом свиней, із гарантованим підвищенням відгодівельних і м’ясо-сальних показників молодняка. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title М’ясна продуктивність свиней різних поєднань ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись