Репозиторий Dspace

Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Баняс, Ю.Ю.
dc.contributor.author Костенко, В.І.
dc.date.accessioned 2020-04-16T12:45:53Z
dc.date.available 2020-04-16T12:45:53Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Баняс, Ю. Ю. Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів [Текст] / Ю. Ю. Баняс, В. І. Костенко // Таврійський науковий вісник : Сільськогосподарські науки. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.102. - С. 84-94 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2464
dc.description.abstract Подано матеріали досліджень впливу подрібнення грубих кормів раціону на рівень жувальної активності молочних корів. Цілодобовий моніторинг перебігу жувального процесу з використанням електронної системи на базі транспондерів HR-Tag™ є ефективним інструментом контролю фізіологічного стану корів, а отже – перебігу технологічного процесу на молочній фермі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись