Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Баняс, Ю.Ю. | |
dc.contributor.author | Костенко, В.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-16T12:45:53Z | |
dc.date.available | 2020-04-16T12:45:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Баняс, Ю. Ю. Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів [Текст] / Ю. Ю. Баняс, В. І. Костенко // Таврійський науковий вісник : Сільськогосподарські науки. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.102. - С. 84-94 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2464 | |
dc.description.abstract | Подано матеріали досліджень впливу подрібнення грубих кормів раціону на рівень жувальної активності молочних корів. Цілодобовий моніторинг перебігу жувального процесу з використанням електронної системи на базі транспондерів HR-Tag™ є ефективним інструментом контролю фізіологічного стану корів, а отже – перебігу технологічного процесу на молочній фермі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів | ru |
dc.type | Article | ru |