dc.contributor.author |
Баняс, Ю.Ю. |
|
dc.contributor.author |
Костенко, В.І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-16T12:45:53Z |
|
dc.date.available |
2020-04-16T12:45:53Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Баняс, Ю. Ю. Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів [Текст] / Ю. Ю. Баняс, В. І. Костенко // Таврійський науковий вісник : Сільськогосподарські науки. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.102. - С. 84-94 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2464 |
|
dc.description.abstract |
Подано матеріали досліджень впливу подрібнення грубих кормів раціону на рівень жувальної активності молочних корів. Цілодобовий моніторинг перебігу жувального процесу з використанням електронної системи на базі транспондерів HR-Tag™ є ефективним інструментом контролю фізіологічного стану корів, а отже – перебігу технологічного процесу на молочній фермі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вплив ступеня подрібнення грубих кормів раціону на жувальну активність корів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |