dc.contributor.author |
Вовченко, Б. О. |
|
dc.contributor.author |
Шитець, А. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-15T08:28:35Z |
|
dc.date.available |
2020-04-15T08:28:35Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Вовченко, Б. О. М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків [Текст] / Б. О. Вовченко, А. В. Шитець // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 34-38 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2401 |
|
dc.description.abstract |
Надана оцінка м’ясних якостей помісних овець, одержаних при схрещуванні маток асканійської тонкорунної породи з кросбредними асканійськими
баранами. У тушах помісних ягнят 4- і 8- місячного віку кількість м'яса першого ґатунку на 0,6-1,3 % більше, ніж у чистопорідних аналогів. Від баранців 12-
місячного віку перевага помісного молодняку у порівнянні з чистопородним
дніпропетровського типом за ґатунковим складом м'яса першого і другого
ґатунків у помісей складає 93,52 % проти 91,90 % у чистопородного молодняку |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
М’ясна продуктивність чистопородних і помісних баранчиків |
ru |
dc.type |
Article |
ru |