Репозиторий Dspace

Вплив пекарських дріжджів у складі стартових кормів на активність травних ензимів молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii)

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Симон, М.Ю,
dc.contributor.author Забитівський, Ю.М.
dc.contributor.author Грициняк, І.І.
dc.date.accessioned 2020-04-14T11:30:25Z
dc.date.available 2020-04-14T11:30:25Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Симон, М. Ю. Вплив пекарських дріжджів у складі стартових кормів на активність травних ензимів молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii) [Текст] / М. Ю. Симон, Ю. М. Забитівський, І. І. Грициняк // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 275-282 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2351
dc.description.abstract У статті розглянуто вплив різних концентрацій сухих інактивованих пекарських дріжджів, які додавали до стартового корму для російського осетра, на рівень актив ності травних ензимів останнього. Представлені результати експериментальної годівлі впродовж різних проміжків часу на рівень активності αамілази, ліпаз та трипсину. Доведена доцільність введення в раціон 5% дріжджів із метою сприяння процесам перетравлення та засвоєння їжі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив пекарських дріжджів у складі стартових кормів на активність травних ензимів молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii) ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись