Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Симон, М.Ю, | |
dc.contributor.author | Забитівський, Ю.М. | |
dc.contributor.author | Грициняк, І.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-14T11:30:25Z | |
dc.date.available | 2020-04-14T11:30:25Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Симон, М. Ю. Вплив пекарських дріжджів у складі стартових кормів на активність травних ензимів молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii) [Текст] / М. Ю. Симон, Ю. М. Забитівський, І. І. Грициняк // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 275-282 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2351 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто вплив різних концентрацій сухих інактивованих пекарських дріжджів, які додавали до стартового корму для російського осетра, на рівень актив ності травних ензимів останнього. Представлені результати експериментальної годівлі впродовж різних проміжків часу на рівень активності αамілази, ліпаз та трипсину. Доведена доцільність введення в раціон 5% дріжджів із метою сприяння процесам перетравлення та засвоєння їжі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив пекарських дріжджів у складі стартових кормів на активність травних ензимів молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii) | ru |
dc.type | Article | ru |