dc.contributor.author |
Балабанова, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Бовкун, Т.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-14T09:10:31Z |
|
dc.date.available |
2020-04-14T09:10:31Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Балабанова, І. О. Розробка технології виробництва питного йогурту з медом [Текст] / І. О. Балабанова, Т. С. Бовкун // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 171-175 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2326 |
|
dc.description.abstract |
У статті досліджувалось удосконалення виробництва йогурту шляхом внесення в його рецептуру натурального меду. Для визначення впливу цінного продукту бджільництва було запропоновано два способи внесення меду до пастеризації та в готовий продукт. Було встановлено більш ефективний спосіб, досліджено мікробіологічні, органолептичні показники та простежено зміну кислотності в продукті. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Розробка технології виробництва питного йогурту з медом |
ru |
dc.type |
Article |
ru |