00 DSpace/Manakin Repository

Розробка технології виробництва питного йогурту з медом

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Бовкун, Т.С.
dc.date.accessioned 2020-04-14T09:10:31Z
dc.date.available 2020-04-14T09:10:31Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Балабанова, І. О. Розробка технології виробництва питного йогурту з медом [Текст] / І. О. Балабанова, Т. С. Бовкун // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 171-175 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2326
dc.description.abstract У статті досліджувалось удосконалення виробництва йогурту шляхом внесення в його рецептуру натурального меду. Для визначення впливу цінного продукту бджільництва було запропоновано два способи внесення меду до пастеризації та в готовий продукт. Було встановлено більш ефективний спосіб, досліджено мікробіологічні, органолептичні показники та простежено зміну кислотності в продукті. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка технології виробництва питного йогурту з медом ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу