Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Балабанова, І.О. | |
dc.contributor.author | Бовкун, Т.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-14T09:10:31Z | |
dc.date.available | 2020-04-14T09:10:31Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Балабанова, І. О. Розробка технології виробництва питного йогурту з медом [Текст] / І. О. Балабанова, Т. С. Бовкун // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 171-175 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2326 | |
dc.description.abstract | У статті досліджувалось удосконалення виробництва йогурту шляхом внесення в його рецептуру натурального меду. Для визначення впливу цінного продукту бджільництва було запропоновано два способи внесення меду до пастеризації та в готовий продукт. Було встановлено більш ефективний спосіб, досліджено мікробіологічні, органолептичні показники та простежено зміну кислотності в продукті. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Розробка технології виробництва питного йогурту з медом | ru |
dc.type | Article | ru |