dc.contributor.author |
Приліпко, Т.М. |
|
dc.contributor.author |
Коваль, Т.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-08T09:44:07Z |
|
dc.date.available |
2020-04-08T09:44:07Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Приліпко, Т. М. Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів [Текст] / Т. М. Приліпко, Т. В. Коваль // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 116-122 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2133 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведено результати досліджень з вивчення впливу удосконаленого механізму теплообмінника автоклаву, які вказують на те, що запропонована оптимізація режимних і конструктивних параметрів вертикального двокорзинного автоклаву шляхом введення у систему технічного забезпечення, а саме теплообмінника змішування й зміни напрямку подачі гострої пари, забезпечує найкращі умови для видалення повітря,скорочує час продувки, зменшує втрати пари, виключає подачу перегрітої пари в автоклав та необхідність нагрівання й охолоджування проміжного теплоносія, яким є вода. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |