DSpace Repository

Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів

Show simple item record

dc.contributor.author Приліпко, Т.М.
dc.contributor.author Коваль, Т.В.
dc.date.accessioned 2020-04-08T09:44:07Z
dc.date.available 2020-04-08T09:44:07Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Приліпко, Т. М. Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів [Текст] / Т. М. Приліпко, Т. В. Коваль // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 116-122 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2133
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень з вивчення впливу удосконаленого механізму теплообмінника автоклаву, які вказують на те, що запропонована оптимізація режимних і конструктивних параметрів вертикального двокорзинного автоклаву шляхом введення у систему технічного забезпечення, а саме теплообмінника змішування й зміни напрямку подачі гострої пари, забезпечує найкращі умови для видалення повітря,скорочує час продувки, зменшує втрати пари, виключає подачу перегрітої пари в автоклав та необхідність нагрівання й охолоджування проміжного теплоносія, яким є вода. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account