Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Приліпко, Т.М. | |
dc.contributor.author | Коваль, Т.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-08T09:44:07Z | |
dc.date.available | 2020-04-08T09:44:07Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Приліпко, Т. М. Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів [Текст] / Т. М. Приліпко, Т. В. Коваль // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 116-122 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2133 | |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень з вивчення впливу удосконаленого механізму теплообмінника автоклаву, які вказують на те, що запропонована оптимізація режимних і конструктивних параметрів вертикального двокорзинного автоклаву шляхом введення у систему технічного забезпечення, а саме теплообмінника змішування й зміни напрямку подачі гострої пари, забезпечує найкращі умови для видалення повітря,скорочує час продувки, зменшує втрати пари, виключає подачу перегрітої пари в автоклав та необхідність нагрівання й охолоджування проміжного теплоносія, яким є вода. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів | ru |
dc.type | Article | ru |