Репозиторий Dspace

Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Приліпко, Т.М.
dc.contributor.author Коваль, Т.В.
dc.date.accessioned 2020-04-08T09:44:07Z
dc.date.available 2020-04-08T09:44:07Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Приліпко, Т. М. Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів [Текст] / Т. М. Приліпко, Т. В. Коваль // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 116-122 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2133
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень з вивчення впливу удосконаленого механізму теплообмінника автоклаву, які вказують на те, що запропонована оптимізація режимних і конструктивних параметрів вертикального двокорзинного автоклаву шляхом введення у систему технічного забезпечення, а саме теплообмінника змішування й зміни напрямку подачі гострої пари, забезпечує найкращі умови для видалення повітря,скорочує час продувки, зменшує втрати пари, виключає подачу перегрітої пари в автоклав та необхідність нагрівання й охолоджування проміжного теплоносія, яким є вода. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка технології та обладнання для термічної обробки м’ясних паштетів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись