dc.contributor.author |
Кривенко, С.В. |
|
dc.contributor.author |
Карпенко, К.В. |
|
dc.contributor.author |
Вашина, Д.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-08T08:07:13Z |
|
dc.date.available |
2020-04-08T08:07:13Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Кривенко, С. В. Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. В. Кривенко, К. В. Карпенко, Д. О. Вашина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 58-61 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2113 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведено результати досліджень з визначення впливу різних режимів заморожування на вихід пельменів. Для заморожування січених напівфабрикатів застосовують переважно два способи, а саме традиційне та інтенсивне («шокове») заморожування. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |