dc.contributor.author |
Іванова, І.Є. |
|
dc.contributor.author |
Розова, Л.В. |
|
dc.contributor.author |
Романов, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-08T07:58:58Z |
|
dc.date.available |
2020-04-08T07:58:58Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Л. В. Розова, О. В. Романов // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 35-41 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2110 |
|
dc.description.abstract |
Мета досліджень полягала в оцінці впливу сортових особливостей та заморожування
на якість параметрів плодів абрикоса української селекції нових районованих сортів у свіжих і заморожених сортозразках.Об’єкт досліджень – сорти абрикоса раннього, середнього і пізнього строків достигання у свіжому та замороженому вигляді. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |