Репозиторий Dspace

Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Іванова, І.Є.
dc.contributor.author Розова, Л.В.
dc.contributor.author Романов, О.В.
dc.date.accessioned 2020-04-08T07:58:58Z
dc.date.available 2020-04-08T07:58:58Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Л. В. Розова, О. В. Романов // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 35-41 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2110
dc.description.abstract Мета досліджень полягала в оцінці впливу сортових особливостей та заморожування на якість параметрів плодів абрикоса української селекції нових районованих сортів у свіжих і заморожених сортозразках.Об’єкт досліджень – сорти абрикоса раннього, середнього і пізнього строків достигання у свіжому та замороженому вигляді. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись