Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Іванова, І.Є. | |
dc.contributor.author | Розова, Л.В. | |
dc.contributor.author | Романов, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-08T07:58:58Z | |
dc.date.available | 2020-04-08T07:58:58Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Л. В. Розова, О. В. Романов // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 35-41 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2110 | |
dc.description.abstract | Мета досліджень полягала в оцінці впливу сортових особливостей та заморожування на якість параметрів плодів абрикоса української селекції нових районованих сортів у свіжих і заморожених сортозразках.Об’єкт досліджень – сорти абрикоса раннього, середнього і пізнього строків достигання у свіжому та замороженому вигляді. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного степу України | ru |
dc.type | Article | ru |