Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Глєбова, Ю.А. | |
dc.contributor.author | Вертійчук, А.І. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-08T07:49:35Z | |
dc.date.available | 2020-04-08T07:49:35Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Глєбова, Ю. А. Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 21-27 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2108 | |
dc.description.abstract | Автори статті на основі методу ретроспективного аналізу визначили, що причиною шкідливого впливу холестеринмістких продуктів на людину є їх термічна обробка до споживання – смаження, варіння. І вони провели експерименти зі споживання сирих продуктів. Спочатку другий співавтор дослідження проводив експеримент на собі, уживаючи почергово смажені, варені, сирі яйця. Потім до споживання сирих курячих яєць було долучено ще четверо осіб. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей | ru |
dc.type | Article | ru |