00 DSpace/Manakin Repository

Правові аспекти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-04-07T11:51:00Z
dc.date.available 2020-04-07T11:51:00Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Правові аспкти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю [Текст] / Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 191-198 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2071
dc.description.abstract Першочерговим обовязком кожного сільськогосподарського товаровиробника є виробництво високоякісної продукції. Чим вища якість продукції, тим повніше задовольняються потреби споживачів, спроможність бути конкурентноздатною на внутрішньому і зовнішньому ринках. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Правові аспекти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу