dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-07T11:51:00Z |
|
dc.date.available |
2020-04-07T11:51:00Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, Ю. В. Правові аспкти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю [Текст] / Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 191-198 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2071 |
|
dc.description.abstract |
Першочерговим обовязком кожного сільськогосподарського товаровиробника є виробництво високоякісної продукції. Чим вища якість продукції, тим повніше задовольняються потреби споживачів, спроможність бути конкурентноздатною на внутрішньому і зовнішньому ринках. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Правові аспекти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю |
ru |
dc.type |
Article |
ru |