DSpace Repository

Правові аспекти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю

Show simple item record

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-04-07T11:51:00Z
dc.date.available 2020-04-07T11:51:00Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Правові аспкти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю [Текст] / Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 191-198 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2071
dc.description.abstract Першочерговим обовязком кожного сільськогосподарського товаровиробника є виробництво високоякісної продукції. Чим вища якість продукції, тим повніше задовольняються потреби споживачів, спроможність бути конкурентноздатною на внутрішньому і зовнішньому ринках. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Правові аспекти забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції за якістю ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account