dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Поліщук, Г. Є. |
|
dc.contributor.author |
Красінська, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-07T10:15:59Z |
|
dc.date.available |
2020-04-07T10:15:59Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Грек, О. В Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами [Текст] / О.В Грек, Г.Є Поліщук, О.В. Красінська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 121-124 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2055 |
|
dc.description.abstract |
У наш час переглянуто ставлення до "другорядних" компонентів їжі. Ті речовини, які вважалися "баластними" (наприклад, харчові волокна), тепер визнані необхідними. Саме харчові волокна прискорюють кишковий транзит і перистальтику товстої кишки, адсорбують метаболіти, токсини і електроліти, сприяючи детоксикації організму.
В останні роки з'явилися розробки нових технологій з використанням харчових волокон із виноградних вижимок, цитрусових, буряку, чаю, трав та різних видів висівок. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами |
ru |
dc.type |
Article |
ru |