Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Г. Є. | |
dc.contributor.author | Красінська, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T10:15:59Z | |
dc.date.available | 2020-04-07T10:15:59Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Грек, О. В Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами [Текст] / О.В Грек, Г.Є Поліщук, О.В. Красінська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 121-124 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2055 | |
dc.description.abstract | У наш час переглянуто ставлення до "другорядних" компонентів їжі. Ті речовини, які вважалися "баластними" (наприклад, харчові волокна), тепер визнані необхідними. Саме харчові волокна прискорюють кишковий транзит і перистальтику товстої кишки, адсорбують метаболіти, токсини і електроліти, сприяючи детоксикації організму. В останні роки з'явилися розробки нових технологій з використанням харчових волокон із виноградних вижимок, цитрусових, буряку, чаю, трав та різних видів висівок. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами | ru |
dc.type | Article | ru |