Репозиторий Dspace

Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Поліщук, Г. Є.
dc.contributor.author Красінська, О. В.
dc.date.accessioned 2020-04-07T10:15:59Z
dc.date.available 2020-04-07T10:15:59Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Грек, О. В Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами [Текст] / О.В Грек, Г.Є Поліщук, О.В. Красінська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.22. - С. 121-124 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2055
dc.description.abstract У наш час переглянуто ставлення до "другорядних" компонентів їжі. Ті речовини, які вважалися "баластними" (наприклад, харчові волокна), тепер визнані необхідними. Саме харчові волокна прискорюють кишковий транзит і перистальтику товстої кишки, адсорбують метаболіти, токсини і електроліти, сприяючи детоксикації організму. В останні роки з'явилися розробки нових технологій з використанням харчових волокон із виноградних вижимок, цитрусових, буряку, чаю, трав та різних видів висівок. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вивчення можливості збагачення молочних продуктів харчовими волокнами ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись