dc.contributor.author |
Гафіатулліна, О.Г. |
|
dc.contributor.author |
Ляшенко, Є.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-02T11:30:25Z |
|
dc.date.available |
2020-04-02T11:30:25Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Гафіатулліна, О.Г. Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах [Текст] / О. Г. Гафіатулліна, Є. В. Ляшенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 207-210 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1870 |
|
dc.description.abstract |
Огляд використання синтетичних ферментів і природних мікроорганізмів у різноманітних біотехнологічних процесах у сільському господарстві й харчовій промисловості. Показано переваги застосування імобілізованих біокаталізаторів, що суттєво підвищує екологічну безпеку виробництва, удосконалює технологічні процеси, придає продуктам позитивних специфічних властивостей |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах |
ru |
dc.type |
Article |
ru |