Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гафіатулліна, О.Г. | |
dc.contributor.author | Ляшенко, Є.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-02T11:30:25Z | |
dc.date.available | 2020-04-02T11:30:25Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Гафіатулліна, О.Г. Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах [Текст] / О. Г. Гафіатулліна, Є. В. Ляшенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 207-210 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1870 | |
dc.description.abstract | Огляд використання синтетичних ферментів і природних мікроорганізмів у різноманітних біотехнологічних процесах у сільському господарстві й харчовій промисловості. Показано переваги застосування імобілізованих біокаталізаторів, що суттєво підвищує екологічну безпеку виробництва, удосконалює технологічні процеси, придає продуктам позитивних специфічних властивостей | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах | ru |
dc.type | Article | ru |