Репозиторий Dspace

Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гафіатулліна, О.Г.
dc.contributor.author Ляшенко, Є.В.
dc.date.accessioned 2020-04-02T11:30:25Z
dc.date.available 2020-04-02T11:30:25Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Гафіатулліна, О.Г. Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах [Текст] / О. Г. Гафіатулліна, Є. В. Ляшенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 207-210 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1870
dc.description.abstract Огляд використання синтетичних ферментів і природних мікроорганізмів у різноманітних біотехнологічних процесах у сільському господарстві й харчовій промисловості. Показано переваги застосування імобілізованих біокаталізаторів, що суттєво підвищує екологічну безпеку виробництва, удосконалює технологічні процеси, придає продуктам позитивних специфічних властивостей ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Екологічні переваги іммобілізації ферментів у біотехнологічних процесах ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись