dc.contributor.author |
Пересунько, А.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T17:29:26Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T17:29:26Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Пересунько, А.В. Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів [Текст] / А. В. Пересунько // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 183-186. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1815 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто результати порівняльної оцінки кросів яєчної птиці зарубіжної селекції по показниках морфологічних ознак яєць. Встановлено, що маса яєць переважно формується за рахунок маси білка. У той же час, птиця кросу Іза браун мала високі показники маси жовтка, що доцільно враховувати при селекції птиці
на підвищення якості яєць. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |