Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пересунько, А.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T17:29:26Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T17:29:26Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Пересунько, А.В. Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів [Текст] / А. В. Пересунько // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 183-186. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1815 | |
dc.description.abstract | Розглянуто результати порівняльної оцінки кросів яєчної птиці зарубіжної селекції по показниках морфологічних ознак яєць. Встановлено, що маса яєць переважно формується за рахунок маси білка. У той же час, птиця кросу Іза браун мала високі показники маси жовтка, що доцільно враховувати при селекції птиці на підвищення якості яєць. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів | ru |
dc.type | Article | ru |