Репозиторий Dspace

Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пересунько, А.В.
dc.date.accessioned 2020-04-01T17:29:26Z
dc.date.available 2020-04-01T17:29:26Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Пересунько, А.В. Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів [Текст] / А. В. Пересунько // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 183-186. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1815
dc.description.abstract Розглянуто результати порівняльної оцінки кросів яєчної птиці зарубіжної селекції по показниках морфологічних ознак яєць. Встановлено, що маса яєць переважно формується за рахунок маси білка. У той же час, птиця кросу Іза браун мала високі показники маси жовтка, що доцільно враховувати при селекції птиці на підвищення якості яєць. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Визначення співвідношення морфологічних показників яєць птиці різних кросів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись