dc.contributor.author |
Іванова, І.Є. |
|
dc.contributor.author |
Алексеєва, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Крівонос, І.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T09:46:42Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T09:46:42Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Алексеєва О. М. , І. А. Крівонос // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.108: Сільськогосподарські науки. - С. 153-158 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1788 |
|
dc.description.abstract |
У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків
персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній,
Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст
сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка
смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |