Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іванова, І.Є. | |
dc.contributor.author | Алексеєва, О.М. | |
dc.contributor.author | Крівонос, І.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T09:46:42Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T09:46:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Алексеєва О. М. , І. А. Крівонос // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.108: Сільськогосподарські науки. - С. 153-158 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1788 | |
dc.description.abstract | У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | ru |
dc.type | Article | ru |