Репозиторий Dspace

Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Іванова, І.Є.
dc.contributor.author Алексеєва, О.М.
dc.contributor.author Крівонос, І.А.
dc.date.accessioned 2020-04-01T09:46:42Z
dc.date.available 2020-04-01T09:46:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Іванова, І. Є. Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Алексеєва О. М. , І. А. Крівонос // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.108: Сільськогосподарські науки. - С. 153-158 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1788
dc.description.abstract У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись