00 DSpace/Manakin Repository

Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Букін, В.П
dc.contributor.author Припутіна, Л. С.
dc.date.accessioned 2020-04-01T09:11:42Z
dc.date.available 2020-04-01T09:11:42Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Букін, В. П. Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) [Текст] / В.П. Букін, Л.С. Припутіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вип.21. - С. 258-263 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1777
dc.description.abstract Харчові барвники від способів одержання розділяють на синтетичні і натуральні . Перші не мають харчової цінності, другі, будучи природними компонентами харчових продуктів, підвищують їхню живильну і біологічну цінність. Сировиною для одержання барвних речовин служили суцвіття сафлору, що мають жовтогарячий чи темно-бордовий колір, листи і квітконоси. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу