Репозиторий Dspace

Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.)

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Букін, В.П
dc.contributor.author Припутіна, Л. С.
dc.date.accessioned 2020-04-01T09:11:42Z
dc.date.available 2020-04-01T09:11:42Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Букін, В. П. Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) [Текст] / В.П. Букін, Л.С. Припутіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вип.21. - С. 258-263 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1777
dc.description.abstract Харчові барвники від способів одержання розділяють на синтетичні і натуральні . Перші не мають харчової цінності, другі, будучи природними компонентами харчових продуктів, підвищують їхню живильну і біологічну цінність. Сировиною для одержання барвних речовин служили суцвіття сафлору, що мають жовтогарячий чи темно-бордовий колір, листи і квітконоси. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись