Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Букін, В.П | |
dc.contributor.author | Припутіна, Л. С. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T09:11:42Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T09:11:42Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Букін, В. П. Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) [Текст] / В.П. Букін, Л.С. Припутіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вип.21. - С. 258-263 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1777 | |
dc.description.abstract | Харчові барвники від способів одержання розділяють на синтетичні і натуральні . Перші не мають харчової цінності, другі, будучи природними компонентами харчових продуктів, підвищують їхню живильну і біологічну цінність. Сировиною для одержання барвних речовин служили суцвіття сафлору, що мають жовтогарячий чи темно-бордовий колір, листи і квітконоси. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) | ru |
dc.type | Article | ru |