dc.contributor.author |
Букін, В.П |
|
dc.contributor.author |
Припутіна, Л. С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T09:11:42Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T09:11:42Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Букін, В. П. Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) [Текст] / В.П. Букін, Л.С. Припутіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вип.21. - С. 258-263 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1777 |
|
dc.description.abstract |
Харчові барвники від способів одержання розділяють на синтетичні і натуральні . Перші не мають харчової цінності, другі, будучи природними компонентами харчових продуктів, підвищують їхню живильну і біологічну цінність. Сировиною для одержання барвних речовин служили суцвіття сафлору, що мають жовтогарячий чи темно-бордовий колір, листи і квітконоси. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Результати оцінки властивостей харчового барвника із сировини сафлору фарбувального (Carthamus tinktorius L.) |
ru |
dc.type |
Article |
ru |