DSpace Repository

Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації

Show simple item record

dc.contributor.author Василишина, О.В.
dc.date.accessioned 2020-04-01T06:17:33Z
dc.date.available 2020-04-01T06:17:33Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Василишина, О. В. Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації [Текст] / О. В. Василишина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 29-34 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1692
dc.description.abstract У статті показано вплив погодних умов на вміст біологічно активних речовин плодів вишні. Встановлено, що на формування їх вмісту для плодів вишні сортів Лотівка та Шпанка значний вплив має сума ефективних температур фази достигання з коефіцієн- тами кореляції для аскорбінової кислоти: r = −0,78 та r = −0,61, дубильних і барвних речовин: r = 0,97 та r= 0,68. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account