dc.contributor.author |
Василишина, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T06:17:33Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T06:17:33Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Василишина, О. В. Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації [Текст] / О. В. Василишина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.105: Сільськогосподарські науки. - С. 29-34 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1692 |
|
dc.description.abstract |
У статті показано вплив погодних умов на вміст біологічно активних речовин плодів
вишні. Встановлено, що на формування їх вмісту для плодів вишні сортів Лотівка та
Шпанка значний вплив має сума ефективних температур фази достигання з коефіцієн- тами кореляції для аскорбінової кислоти: r = −0,78 та r = −0,61, дубильних і барвних
речовин: r = 0,97 та r= 0,68. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Формування біологічно активних речовин плодів вишні за дії погодних умов періоду вегетації |
ru |
dc.type |
Article |
ru |