dc.contributor.author |
Василенко, А.О. |
|
dc.contributor.author |
Деребізова, О.Ю. |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Поздняков, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-27T10:30:06Z |
|
dc.date.available |
2020-03-27T10:30:06Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Вміст сухої речовини та цукрів у технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху [Текст] / А. О. Василенко, О.Ю. Деребізова., С.М. Тимчук, В.В. Поздняков, В. М. Тимчук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип.77. - С. 37-42 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1499 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що мутація гороху r викликає зниження вмісту сухої речовини та крохмалю і підвищення вмісту водорозчинних фракцій вуглеводів в зерні технічної стиглості. Сорти гороху- носії цієї мутації дуже відмінні між собою за вмістом сухої речовини, відновлюючих цукрів та цукрози і найбільш широким розмахом мінливості вирізняється вміст цукрози. Виділено джерела високого вмісту цукрози для використання в селекції овочевого гороху на якість зерна |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Вміст сухої речовини та цукрів у технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху |
ru |
dc.type |
Article |
ru |