Репозиторий Dspace

Оцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молока

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Підпала, Т.В.
dc.contributor.author Стріха, Л.О.
dc.contributor.author Ветушняк, Т.Ю.
dc.date.accessioned 2020-03-26T14:31:47Z
dc.date.available 2020-03-26T14:31:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Підпала, Т. В. Оцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молока [Текст] / Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, Т. Ю. Ветушняк // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.106: Сільськогосподарські науки. - С. 196-204 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1481
dc.description.abstract У статті наведено результати оцінки особливостей інтенсивної технології виробни- цтва молока за умов безприв’язного боксового утримання корів голштинської породи, го- дівлі загальнозмішаним раціоном і доїнням на конвеєрно-кільцевій установці типу «Кару- сель» на 80 місць. Встановлено, що створені умови технологічного середовища сприяють реалізації спадкового потенціалу тварин голштинської породи. ru
dc.language.iso tr ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Оцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молока ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись