DSpace Repository

Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України

Show simple item record

dc.contributor.author Іванова, І.Є.
dc.contributor.author Білоус, Е.С.
dc.contributor.author Шкіндер-Барміна, А.М.
dc.date.accessioned 2020-03-26T14:21:56Z
dc.date.available 2020-03-26T14:21:56Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Іванова, І. Є. Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, А. М. Шкіндер-Барміна // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.106: Сільськогосподарські науки. - С. 180-184 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1477
dc.description.abstract Проведено біохімічну оцінку 6 сортозразків вишні в свіжому стані (Шалунья, Наряд- на, Сіянець Туровцевої, Експромт, Ерудітка, Відродження) за показниками: сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, сума БАР. У заморожених сортозразках визначено пара- метр – величина втрати соку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account