dc.contributor.author |
Саранчук, І.І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-26T06:29:25Z |
|
dc.date.available |
2020-03-26T06:29:25Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Саранчук І.І. Склад жирних кислот загальних ліпідів і сорбційна здатність тканин голови бджіл за наявності різної кількості соняшникової олії в кормовій добавці [Текст] / І. І. Саранчук // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 230-237 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1435 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що в результаті додавання до кормової добавки, яка складається з
обезжиреного соєвого борошна та цукрового сиропу, соняшникової олії в кількості 10 і 20 г, в ній дозозалежно зростає вміст насичених, мононенасичених і особливо поліненасичених жирних кислот як у складі жирних кислот загальних ліпідів, так і в складі неестерифікованих жирних кислот. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Склад жирних кислот загальних ліпідів і сорбційна здатність тканин голови бджіл за наявності різної кількості соняшникової олії в кормовій добавці |
ru |
dc.type |
Article |
ru |