Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Любенко, О.І. | |
dc.contributor.author | Кривий, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T06:14:52Z | |
dc.date.available | 2020-03-26T06:14:52Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Любенко, О. І. Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» [Текст] / О. І. Любенко, В. В. Кривий // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 209-212 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1431 | |
dc.description.abstract | У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме підвищення якості та товарності харчового яйця в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» | ru |
dc.type | Article | ru |