Репозиторий Dspace

Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Любенко, О.І.
dc.contributor.author Кривий, В.В.
dc.date.accessioned 2020-03-26T06:14:52Z
dc.date.available 2020-03-26T06:14:52Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Любенко, О. І. Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» [Текст] / О. І. Любенко, В. В. Кривий // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 209-212 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1431
dc.description.abstract У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме підвищення якості та товарності харчового яйця в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись