DSpace Repository

Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард»

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, О.І.
dc.contributor.author Кривий, В.В.
dc.date.accessioned 2020-03-26T06:14:52Z
dc.date.available 2020-03-26T06:14:52Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Любенко, О. І. Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» [Текст] / О. І. Любенко, В. В. Кривий // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 209-212 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1431
dc.description.abstract У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме підвищення якості та товарності харчового яйця в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account