dc.contributor.author |
Любенко, О.І. |
|
dc.contributor.author |
Кривий, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-26T06:14:52Z |
|
dc.date.available |
2020-03-26T06:14:52Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Любенко, О. І. Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» [Текст] / О. І. Любенко, В. В. Кривий // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 209-212 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1431 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології
виробництва харчових яєць, а саме підвищення якості та товарності харчового яйця
в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства
«Агрохолдинг Авангард». |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» |
ru |
dc.type |
Article |
ru |