Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гончаренко, І.В. | |
dc.contributor.author | Агій, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T06:12:26Z | |
dc.date.available | 2020-03-26T06:12:26Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Гончаренко, І. В. Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів [Текст] / І. В. Гончаренко, В. М. Агій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 205-208 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1430 | |
dc.description.abstract | Узагальнено інформацію про традиційні технології виробництва альбумінового сиру в різних країнах. З молочної сироватки європейські народи виготовляють різноманітний асортимент альбумінових сирів. Найбільш відомі з них такі: вурда, що виробляється в Україні, рікотта – в Італії, бруност – у Норвегії. Характеризуючи особливості технології виготовлення цих сирів, вирішується завдання – застосувати базову технологію виготов- лення альбумінових сирів у приватних і фермерських господарствах. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів | ru |
dc.type | Article | ru |