Репозиторий Dspace

Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гончаренко, І.В.
dc.contributor.author Агій, В.М.
dc.date.accessioned 2020-03-26T06:12:26Z
dc.date.available 2020-03-26T06:12:26Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Гончаренко, І. В. Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів [Текст] / І. В. Гончаренко, В. М. Агій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 205-208 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1430
dc.description.abstract Узагальнено інформацію про традиційні технології виробництва альбумінового сиру в різних країнах. З молочної сироватки європейські народи виготовляють різноманітний асортимент альбумінових сирів. Найбільш відомі з них такі: вурда, що виробляється в Україні, рікотта – в Італії, бруност – у Норвегії. Характеризуючи особливості технології виготовлення цих сирів, вирішується завдання – застосувати базову технологію виготов- лення альбумінових сирів у приватних і фермерських господарствах. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись