DSpace Repository

Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів

Show simple item record

dc.contributor.author Гончаренко, І.В.
dc.contributor.author Агій, В.М.
dc.date.accessioned 2020-03-26T06:12:26Z
dc.date.available 2020-03-26T06:12:26Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Гончаренко, І. В. Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів [Текст] / І. В. Гончаренко, В. М. Агій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 205-208 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1430
dc.description.abstract Узагальнено інформацію про традиційні технології виробництва альбумінового сиру в різних країнах. З молочної сироватки європейські народи виготовляють різноманітний асортимент альбумінових сирів. Найбільш відомі з них такі: вурда, що виробляється в Україні, рікотта – в Італії, бруност – у Норвегії. Характеризуючи особливості технології виготовлення цих сирів, вирішується завдання – застосувати базову технологію виготов- лення альбумінових сирів у приватних і фермерських господарствах. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account