dc.contributor.author |
Гончаренко, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Агій, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-26T06:12:26Z |
|
dc.date.available |
2020-03-26T06:12:26Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Гончаренко, І. В. Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів [Текст] / І. В. Гончаренко, В. М. Агій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 205-208 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1430 |
|
dc.description.abstract |
Узагальнено інформацію про традиційні технології виробництва альбумінового сиру
в різних країнах. З молочної сироватки європейські народи виготовляють різноманітний асортимент альбумінових сирів. Найбільш відомі з них такі: вурда, що виробляється в Україні, рікотта – в Італії, бруност – у Норвегії. Характеризуючи особливості технології виготовлення цих сирів, вирішується завдання – застосувати базову технологію виготов- лення альбумінових сирів у приватних і фермерських господарствах. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Базова технологія виготовлення деяких видів альбумінових сирів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |