dc.contributor.author |
Агеєнко, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Балабанова, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-26T05:59:42Z |
|
dc.date.available |
2020-03-26T05:59:42Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Агеєнко, С. М. Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового [Текст] / С. М. Агеєнко, І. О. Балабанова, В. Г. Пелих // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1427 |
|
dc.description.abstract |
Представлено сучасну технологію виробництва цінного кисломолочного продукту – десерту сиркового. Схарактеризовано роль рослинних наповнювачів як добавок, які перетворюють десерт сирковий на функціональний молочний продукт. Особливу увагу приді- лено використанню обліпихового та лимонно-імбирного джему як джерел мікронутрієнтів та біологічно-активних речовин |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового |
ru |
dc.type |
Article |
ru |