DSpace Repository

Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового

Show simple item record

dc.contributor.author Агеєнко, С.М.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2020-03-26T05:59:42Z
dc.date.available 2020-03-26T05:59:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Агеєнко, С. М. Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового [Текст] / С. М. Агеєнко, І. О. Балабанова, В. Г. Пелих // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1427
dc.description.abstract Представлено сучасну технологію виробництва цінного кисломолочного продукту – десерту сиркового. Схарактеризовано роль рослинних наповнювачів як добавок, які перетворюють десерт сирковий на функціональний молочний продукт. Особливу увагу приді- лено використанню обліпихового та лимонно-імбирного джему як джерел мікронутрієнтів та біологічно-активних речовин ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account