Репозиторий Dspace

Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Агеєнко, С.М.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2020-03-26T05:59:42Z
dc.date.available 2020-03-26T05:59:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Агеєнко, С. М. Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового [Текст] / С. М. Агеєнко, І. О. Балабанова, В. Г. Пелих // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1427
dc.description.abstract Представлено сучасну технологію виробництва цінного кисломолочного продукту – десерту сиркового. Схарактеризовано роль рослинних наповнювачів як добавок, які перетворюють десерт сирковий на функціональний молочний продукт. Особливу увагу приді- лено використанню обліпихового та лимонно-імбирного джему як джерел мікронутрієнтів та біологічно-активних речовин ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись