Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Агеєнко, С.М. | |
dc.contributor.author | Балабанова, І.О. | |
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T05:59:42Z | |
dc.date.available | 2020-03-26T05:59:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Агеєнко, С. М. Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового [Текст] / С. М. Агеєнко, І. О. Балабанова, В. Г. Пелих // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 186-191 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1427 | |
dc.description.abstract | Представлено сучасну технологію виробництва цінного кисломолочного продукту – десерту сиркового. Схарактеризовано роль рослинних наповнювачів як добавок, які перетворюють десерт сирковий на функціональний молочний продукт. Особливу увагу приді- лено використанню обліпихового та лимонно-імбирного джему як джерел мікронутрієнтів та біологічно-активних речовин | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового | ru |
dc.type | Article | ru |