dc.contributor.author |
Соловйов, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Доброзорова, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Soloviov, I.O. |
|
dc.contributor.author |
Dobrozorova, O.V. |
|
dc.date.accessioned |
2019-04-05T08:13:51Z |
|
dc.date.available |
2019-04-05T08:13:51Z |
|
dc.date.issued |
1997 |
|
dc.identifier.citation |
Соловйов, І. О. Формування ринку овочевої продукції Херсонської області [Текст] / І. О. Соловйов, О. В. Доброзорова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 147-151. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/131 |
|
dc.description.abstract |
Для нормального функціонування ринку продукції овочевоконсервного підкомплексу повинен діяти механізм взаємозв'язку та взаємодії двох його складових: попиту та пропозиції. Зміна взаємовідносин між ними обумовлює структурні зрушення в виробництві продукції, викликає необхідність переливу капіталу та переміщення
ресурсів з однієї галузі в іншу а також по окремих регіонах.
Попит формується під впливом рівня доходів населення, демографічних факторів, якості продукції, національних та регіональних особливостей споживання тої чи іншої продукції а також від міри маркетингових зусиль продавця. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.subject |
овочівництво |
ru |
dc.subject |
конкуренція |
ru |
dc.subject |
vegetable growing |
ru |
dc.subject |
competition |
ru |
dc.title |
Формування ринку овочевої продукції Херсонської області |
ru |
dc.title.alternative |
Formation of vegetable market in Kherson region |
ru |
dc.title.alternative |
Формирование рынка овощной продукции Херсонской области |
ru |
dc.type |
Article |
ru |