DSpace Repository

Формування ринку овочевої продукції Херсонської області

Show simple item record

dc.contributor.author Соловйов, І.О.
dc.contributor.author Доброзорова, О.В.
dc.contributor.author Soloviov, I.O.
dc.contributor.author Dobrozorova, O.V.
dc.date.accessioned 2019-04-05T08:13:51Z
dc.date.available 2019-04-05T08:13:51Z
dc.date.issued 1997
dc.identifier.citation Соловйов, І. О. Формування ринку овочевої продукції Херсонської області [Текст] / І. О. Соловйов, О. В. Доброзорова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 147-151. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/131
dc.description.abstract Для нормального функціонування ринку продукції овочевоконсервного підкомплексу повинен діяти механізм взаємозв'язку та взаємодії двох його складових: попиту та пропозиції. Зміна взаємовідносин між ними обумовлює структурні зрушення в виробництві продукції, викликає необхідність переливу капіталу та переміщення ресурсів з однієї галузі в іншу а також по окремих регіонах. Попит формується під впливом рівня доходів населення, демографічних факторів, якості продукції, національних та регіональних особливостей споживання тої чи іншої продукції а також від міри маркетингових зусиль продавця. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject овочівництво ru
dc.subject конкуренція ru
dc.subject vegetable growing ru
dc.subject competition ru
dc.title Формування ринку овочевої продукції Херсонської області ru
dc.title.alternative Formation of vegetable market in Kherson region ru
dc.title.alternative Формирование рынка овощной продукции Херсонской области ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account