dc.contributor.author |
Ушкаренко, В. О. |
|
dc.contributor.author |
Андрусенко, І. І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-18T10:57:41Z |
|
dc.date.available |
2020-03-18T10:57:41Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, В. О. Екологічні аспекти стратегії зерновиробництва в Україні [Текст] / В.О. Ушкаренко, І.І. Андрусенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 3-9 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1244 |
|
dc.description.abstract |
На всіх історичних етапах розвитку суспільства зерно завжди було головним джерелом розвитку і продовольчої безпеки країн світу. Нині зернові і зернобобові культури займають в них понад 65% орних земель. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Екологічні аспекти стратегії зерновиробництва в Україні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |